CATERING SÖDERTÄLJE

VI ORDNAR MAT TILL FESTEN

Meny

Vår cateringmeny i korthet. Här följer en översikt av våra caterngmenyer. Vi lagar maten i vårt eget kök och lägger upp den på porslinsfat, färdig att ställas fram på en buffé för gästerna att avnjuta.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Goda desserter

Komponera din meny tillsammans med oss 

Vi älskar utmaningar och att samarbeta med våra kunder. Det innebär att vi också arbetar tätt tillsammans med dig när du anlitar oss. Målet är att skapa en meny som ligger helt i linje med dina förväntningar - och för att detta ska ske så måste vi också ha öppna kanaler för kommunikation. Det är roligt - och väldigt inspirerande. 

Givetvis har vi några grundläggande menyer att utgå från - och som du kan välja om du känner att de passar - men vi är alltid öppna för att göra mindre korrigeringar och skapa en skräddarsydd lösning för just dig, dina önskemål, krav och visioner. Vi vill att den meny du väljer ska vara en meny som du känner en stolthet av att servera dina gäster. 

Givetvis så anpassas även menyerna utifrån specialkost och eventuella allergier också. Har du personer i sällskapet som exempelvis inte äter kött så finns det välsmakande alternativ för både veganer och vegetarianer där maten är tillagad med exakt samma kärlek som våra övriga rätter. Säg till oss i god tid innan bara. 

Festmat från hela världen