CATERING SÖDERTÄLJE

VI ORDNAR MAT TILL FESTEN

Bufféer

Vill du bjuda på något som passar för alla, då är våra trevliga bufféer perfekt mat för festen. Här har vi samlat en del av våra populära bufféer. 

Vi tillagar maten i vårt eget kök och lägger upp den på porslinsfat, färdig att ställas fram på en buffé för gästerna att avnjuta. Välkommen att kontakta oss redan nu så hjälper vi dig.

Är någon av era gäster allergiker eller har andra speciella behov? Vi är vana att laga specialkost som passar alla utan att tumma på kvaliteten, berätta för oss om eventuell matallergi eller intolerans så hjälper vi dig. Vi har även helt vegetariska alternativ ifall så önskas.

Matmästarna brinner för god catering

Talande för bufféer är att det är mat man umgås genom att äta. Maten är alltid central vid exempelvis en fest, men det blir extra tydligt om man väljer en välsmakande buffé från oss. Vi dukar fram maten på fina fat och ser till att skapa en zon för umgänge och samtal. Vår erfarenhet är att gästerna också tenderar att återkomma till bufféen både en och två gånger under en sittning - vilket öppnar för ännu fler intressanta samtal och en chans att prova på den läckerbitar man missat under första varvet. 

En stor fördel med att välja buffé för en fest är att det öppnar upp för en valfrihet. Vi ser till att det finns något för alla smaker. Gästerna kan själva plocka den mat de gillar - och i exakt den mängd som man finner lämplig. 

En annan fördel är att alla kan äta ungefär samtidigt. Ingen behöver vänta på den maträtt man har beställt utan alla sitter till bords tillsammans och äter. Det skapar en avslappnad och uppsluppen stämning - vilket är exakt det man vill ha på en fest. Vilka rätter vill du bjuda dina gäster på?

Låt oss ta hand om maten och njut av stunden